Vardagslyx logotyp

Ros & Ris

"Tack Vardagslyx för all god mat ni komponerar åt oss!
Förra veckan var fylld av matupplevelser där den fantastiska kycklingsoppan med citrongräs och kokos kändes som en svårslagen gourmetupplevelse... ...men den senapsdoftande fläskfilén tog hem förstaplatsen med råge! Återigen ett stort tack till er båda som komponerar friskt och vilt och låter oss ta del av era framsteg bland kryddor och råvaror.
/Håkan"


"Vardagslyx, ett sånt passande namn!

För visst har veckan varit lyxig; inte behövt planera middagar, inte veckohandlat, utan kunnat njuta av att laga mat som både varit nyheter och nyttigheter!

Laxpastan var mycket god. Färsbiffarna slukade vår 8-åring och hans två kompisar. Kasslern gjorde jag som en pastasås istället för i ugnen.
Chorizogrytan blir nog på söndag.

Eftersom vi är 2 vuxna och en "liten i maten" son så har det ibland blivit portioner över till lunch, vilket passar oss de dagar vi jobbar hemma."


"Idag när vi åt den mycket goda och snabba fiskrätten så sa Lars: som att äta på restaurang fast man får laga maten själv"


"Hejhej!
Yiippie! Vi har saknat och lääängtat efter vardagslyx =) Och jo tack, sommaren har varit jättehärlig och avkopplande precis som den ska vara."


"Hej Boanita & Monica! Jag med familj vill skicka ett  varmt tack för påskägget som kom i senast leveransen - supergulligt av Er! Vi trivs jättebra med ert koncept! barnen säger ofta hur god maten är och gillar att vara med och laga maten också. Bästa Hälsningar och med önskan om en Glad Påsk!"


"Hej Boanita och Monika! Vi är jättenöjda m detta koncept och kommer forsätta att inspireras. När det gäller v10 så kommer vi vara borta en hel vecka på skidsemester, hur löser vi detta?"


"Vi hade det underbart, vi var i Österrike och åkte skidor och hade det mysigt... Nu har det dock gått en vecka men nu nalkas snart påsken... Tack för veckans leverans och påskägget som barnen skrek av lycka av... Ha en härlig påsk!"


"Vardagslyx gör verkligen skäl för namnet. Det skönaste är faktiskt inte att man får maten hemburen eller recepten som ligger med utan att det faktum att man kan släppa planeringen av mat och inköp. Man får mer kvalitetstid med familjen. Sedan på helgerna när man lagar sin egen mat, då känns till och med det roligt för att man inte gör sin egen mat till vardags. Vi har också fått prova på en massa nya rätter som vi aldrig annars skulle ha ätit och varenda en har varit god".


"Måste säga att maten denna vecka som snart gått, har varit helt suverän! Såsen till röstin & koteletterna var ljuvlig - borde gjort dubbelt så mycket av den. De indiska färsbiffarna smakade fantastiskt, laxen i ost- och spenatsås var också mycket god och i kväll ser vi fram emot lövbiffen (som vi sparat)"


"Hej på er!
Ja, efter att aldrig haft vare sig en mango eller ingefära i vårt hus var detta både spännande och lyxigt på samma gång. Mycket goda rätter. Vi var upptagna både måndag och tisdag så på det viset har vi en rätt kvar. Ikväll blir det lax och pasta med vitt vin till. Barnens favorit har varit koteletterna, de tyckte vi alla var såååå goda. Jag som ju kommer hem först fixar till maten är så nöjd med att de olika smakerna och dofterna som tidigare lyst och sniffats med sin frånvaro, jag känner mig avslappnad och nöjd. Tack!"